Az eredményes csapatépítés kulcsa – mire vágyik leginkább a munkavállaló?

Sikeres csapatépítés és dolgozói motiváció, kellemetlen buktatók és költséges hibák nélkül. A cikkben mutatjuk a megvalósítás lépéseit.

Mire vágyik manapság a munkavállaló, miként tartható magasan a szervezeten belüli motiváció, illetve hogyan tudunk eredményesen csapatot építeni? Ezekre a kérdésekre keressük  a választ görgetés után.

5 tipp + 1 praktikus kérdés a teljesítményértékelő beszélgetések hatékony menedzseléséhez

Milyen kérdések mentén koordinálható sikeresen egy teljesítményértékelő beszélgetés, melyik milyen célt szolgál, és milyen sorrendben kövessék egymást?

Teljesítményértékelő beszélgetések keretei között kell visszacsatolást adnod a beosztottaknak, de bizonytalan vagy a forgatókönyvet illetően? Akkor ez a bejegyzés rögvest segíteni fog a gondolataid strukturálásában.

5 + 1 roppant hatásos kérdést gyűjtöttem ugyanis össze, amelyekkel nemcsak Te irányíthatod a négyszemközti beszélgetés menetét, hanem a teljesítményértékelés sikerrátáját is feltornázhatod.

Mentorálás vezetőként –
avagy miként hozható ki a legtöbb a munkatársakból?

Miként motiválhatók a munkatársak vezetőként, mik a sikeres mentorálás feltételei, illetve hogy érdemes felépíteni a folyamatot?

Csapatba illeszteni, majd a folyamatos szakmai fejlődés irányába terelni a munkatársakat. Kétségkívül nemes és jelentőségteljes feladatról van szó, aminek a minél magasabb szintű végrehajtása elengedhetetlen kérdés vezetőként.

Hogyan erősíthető a vezető és beosztott közötti bizalom szintje?

Milyen tényezőktől függ, hogyan erősíthető, illetve miként tartható fenn a munkatárs és vezető közötti bizalom? A cikkben erre a kérdésre adunk választ.

Az eredményesen működő csapatok és szervezetek közös jellemzője a munkatársak és vezetők közötti bizalom tagadhatatlan erőssége. Mondhatni vállvetve dolgoznak egyazon közös célért, ebből pedig törvényszerűen következnek a kimagasló eredmények.

BESZÉLJÜNK RÓLA

Ajánlatot kér?

Kérdése van?

Ne habozzon, várom megkeresését az űrlapon, közvetlen emailen vagy telefonon keresztül.

info@nemeszsuzsanna.hu
+36 (30) 529-9578